Lilypie Fourth Birthday tickers

duminică, 17 februarie 2013

Muzeul CFR

Pornind de la indemnul Siminei Badica (multumim Simina noi eram acolo cand ati venit voi :)) am pornit cu iuteala maxima sa vizitam muzeul CFR. Am pornit cu un metrou gri (desi dorinta lui Edi este sa mearga cu un metrou galben :))) si cand am purces catre muzeu am fost socata de numarul de aurolaci din zona.Desi era ora 11 si zona circulata.Mi-e groaza sa ma gandesc cum o fi seara. 
Dar am trecut repede de zona si am intrat in cladirea muzeului CFR. Prima impresie a fost 'uau, o sa reziste cladirea?'.Dar inauntru ne-a surprins placut. Foarte placut.Vom mai merge.Edi este fan trenuri, cu greu am reusit sa ne desprindem.Am trecut prin tunel, a studiat vagoanele si locomotiva cu aburi.A fost placut.Este acolo cea mai mare diorama.Este foarte faina.Edi a fost interesat de ea si nu prea.Adica a admirat-o dar cel mai mult s-a amuzat trecand prin tunel si studiind vagoanele.Si locomotiva.A studiat pe toate partile.De la roti, tampoane la usi si cosul pe care iesea aburul.
Per total a fost o vizita reusita care ne-a placut si noua dar mai ales lui.Deja ne intreaba cand mai mergem la trenuri.
Am reusit sa plecam doar datorita podului de la Basarab, pe care ne-am urcat sa luam un tramvai.Asadar recomandam pasionatilor de trenuri vizita la muzeu.Urmeaza muzeul pompierilor.

Un comentariu:

  1. Totusi, 80 de lei pentru doua ore cu un copil de 3 ani care este mult prea mic pentru a intelege trenurile mi se pare exagerat.
    Programul prezentat de organizatori este mai potrivit pentru scolari dar oricum nu la acest pret.
    Stiu oameni care organizeaza ateliere la Muzeul CFR cu pretul de 2lei.

    RăspundețiȘtergere

comentarii