Lilypie Fourth Birthday tickers

luni, 25 februarie 2013

De week-end

Seria de vizite la muzee a continuat cu vizita la expozitia de pictura a doamnei Marioara Oteteleseanu, de la Casa de cultura a armatei. Picturile viu colorate ne-au incantat ochii, Edi a declarat ca i-a placut.
A urmat Palatul Sutu care ne-a impresionat mult.Pe toti.Edi mi-a zis 'ute mami ta(v)anu' este frumos' si de asemenea scara si oglinda de Murano l-au impresionat tare mult.Si arta moderna, mai ales o statuie in forma de arici la care tepii ariciului erau sub forma de capete de om.Si picturile din sectia de arta moderna l-au impresionat foarte mult.Pe principiul 'mami ata e un fluture' (evident ca tablou cu pricina putea reprezenta orice :).
Ca la muzeele romanesti peste tot ne intampina prietenosul 'nu atingeti exponatele'.La muzeul trenurilor nu ne-am lovit de aceasta problema probabil datorita faptului ca nu am fost vazuti atingand vagoanele sau locomotiva.Dar aici doamnele de la muzeu erau cu ochii pe noi ca pe butelie.Plus ca pe o masuta joasa, la indemana oricui erau puse niste vaze de cristal de nu am stiut cum sa ne indepartam mai repede de acolo.
Si intrebarea de week-end a lui Edi a fost "Mami de ce nu e aici acolo?" Pam Pam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentarii