Lilypie Fourth Birthday tickers

duminică, 15 ianuarie 2012

Nu am calculator

Si de pe telefonul meu foarte destept nu reusesc sa intru pe blog.Am scris postarea de 19 luni de cand a implinit Edi 19 luni si abia acum am reusit sa o postez.Nu imi iese pasenta si gata.Cred ca trebuie sa mai descifrez din tainele telefonului ca inca nu sunt pe deplin edificata.
In rest ne ocupam de diverse activitati casnice.Foarte casnice caci e criza.Si taman cand e criza mai adanca noua ni s-a stricat masina de spalat :( ceea ce fireste a dus la achizitionarea alteia noi.
Edi se initiaza in tainele desenatului.Ma pune sa ii desenez tot felul de chestii si pe urma incearca el sa le deseneze.
Arunc o intrebare in eter...oare cand nu mai papa laptic noaptea?Vin dupa o saptamana in care ii dau caninii (de ce nu s-or fi gandit caninii astia sa iasa toti odata?) si nu e grav, doar ca dupa ce ma obisnuise cu trezirea la 5,30 dimineata moment dupa care uneori mai reuseam sa adormim alteori nu, acum ma trezeste de n ori pe noapte plus trezirea de dimineata :)) asa ca sunt cam obosita.Si se apropie cu pasi repezi reintoarcerea la serviciu. Si am implinit o saptamana sugar free....la cat mai multe imi doresc!

3 comentarii:

  1. Al meu la 2 ani si 3 luni inca se trezeste noaptea :D. Dar dupa ce au iesit caninii a fost mult mai bine :D.

    La cat mai multe saptamani sugar free! E posibil si de la lupta corpului cu dependenta sa fii asa obosita. Sa stii ca eu dupa doua saptamani nu am mai avut pofte, si am fost plina de energie. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ralu, am inteles.Se poate.Chiar ma tin tare.Ca tre sa fiu sanatoasa tun ca sa imi pot creste copilul :).Nu mi-e pofta de dulce.Azi m-am premiat cu un mar cu cateva nuci facut la cuptor (am o slabiciune pentru merele coapte iarna).Oricum am ocolit inclusiv mustarul pe care scrie ca are zahar :)).
    Cu somnul ...stiu ca se va regla dar am unele zile in care ma simt ....topita.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu iti doresc asemenea! .. plus multa odihna!

    te pup

    RăspundețiȘtergere

comentarii