Lilypie Fourth Birthday tickers

luni, 7 mai 2012

Noi trei

Am fost la un botez impreuna :D.Ca doar suntem inseparabili nu-i asa?Premiera a fost ca am fost pe jos.Si cu metroul. N-am vrut sa iau manduca ca eram si eu eleganta.L-am intrebat pe tanar daca merge pe jos. Răspunsul a fost "daaaaaaaaaa".Doar in biserica a vrut in brate si am testat noul meu pouch (multumesc Diana pentru ca m-ai invatat) si a fost foarte bine.Ma uitam la el cum mergea hotarat si nu ma puteam opri din admirație. Plus ca ma gandeam ca acum doi ani pe vremea asta era mic si dadea din picioare in burtica mea :D.

Am revăzut oameni dragi, am reușit chiar sa stăm de vorba printre picături, Edi m-a lăsat preț de 2-3 minute sa il țin in brațe pe bebe mic (personajul principal de la botez), s-a jucat cu masinute, cu fetitele si seara dupa ce s-a tăiat tortul a venit la mine si mi-a zis "mami, pa, pa" in traducere libera "hai acasa mami".Si la întoarcere tot de mânuța am mers.
Plus ca ieri in parc se cațără fara grija pe scarile acelea de sfoara.
Si da au trecut 23 de luni de când suntem trei si viata e cu mult mai frumoasa si mereu surprinzatoare.

3 comentarii:

  1. Nu-mi vine sa cred ce mare si independent e deja... WOW!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori nici mie nu imi vine sa cred.Mai am momente cand ma uit la el si ma minunez cat de mic era de incapea in burtica si acum merge, se joaca si imi explica foarte clar ce doreste :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imediat va apropiati de marea aniversare! Cat de eleganti sunteti cu totii!
    la multi ani azi, de ziua copilului!

    RăspundețiȘtergere

comentarii