Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 6 septembrie 2011

Ne-am intors

Ne-am intors dintr-o frumoasa vacanta.Acum suntem intr-o faza denumita aracet.Edi e lipit de mine  si orice incercare de dezlipire duce la proteste puternice.Asta dupa ce in concediu a fost ultra sociabil si s-a adaptat foarte bine peste tot.Probabil acum isi scoate parleala :D.Asa ca revin de indata ce pot cu povesti si poze frumoase :).

7 comentarii:

  1. he he, cunoastem faza aracet, si andrei e intr-o faza similara, la noi apare cand sunt schimbari (intoarcere din vacanta, venit/plecat bunici, mers la bona, etc). la noi dureaza cam 2 saptamani :) asteptam poze cand poti!

    RăspundețiȘtergere
  2. tare asta cu aracetul. bine ca nu e super glue! asteptam poze si impresii:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi tot intr-un aracet suntem de mai mult de o luna: am venit noi din concediu, au plecat bunicii, apoi dupa inca o saptamana toti acasa au plecat bunicii iar ...:|

    Speram sa ne revenim :D pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Gabi Cojocaru: multumim :)
    @Alina: zici ca doua saptamani dureaza?bineeeeeeeee.Saracu copil la cat l-am plimbat e de inteles sa fie stresat doar ca ma mir ca reactioneaza asa in locurile pe care le cunoaste cel mai bine.
    @Adriana:Hai in IOR :)
    @Raluca: ce ma bucur ca ai comentat.SA sti ca eu nu pot comenta la tine pe blog desi a vrut de nu stiu cate ori.Nu stiu ce are blogger cu mine dar nu ma lasa comentez decat anonim inclusiv pe blogu meu.Cat despre faza aracet eu zic ca trece doar ca m-a luat prin surprindere ca ma asteptam sa fie asa lipit in concediu nu cand ne intoarcem acasa.Va pupam cu drag!Onixa

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ati revenit! Asteptam povesti :-) Si nu te stresa de aracet, mai rau o fi in faza de magnet polarizat invers, cand creste si ai sa fugi dupa un pupic si el o sa-ti spuna "Mami, nu ma mai pupa, ne vad copiii si eu sunt baiat mare..." - o sa ti se rupa sufletul (asa putin) :-))) Deci, enjoy aracet :-)
    Ai modificat cookies? (IE -> Tools -> Privacy -> "Accept all cookies") - mie asta mi-a re-permis comentatul cu numele meu, nu anonim.
    Pupam!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am probleme cu IE, dar cu mozilla sau safari nu. Uite ca voi face si setarile din IE de care spune Simona.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

comentarii