Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 5 iulie 2011

Ne-am intors si avem 13 luni

A fost superb.Edi e cel mai cuminte copil care a mers cu trenul.Si e si norocos caci trenul (care intarzia adesea peste 30 min) a ajuns cu 10 min mai devreme! Cu trenul a fost chiar bine, timpul parca a zburat.Pe vremea cand calatoream singura parca abia se tara trenul, acum ma uitam pe geam si ma gandeam ca am ajuns deja la Sinaia :).Punem si poze caci serbam azi 13 luni si avem multe evenimente bifat.Edi se duce la toti cateii indiferent cat de mari sunt si se infinge in blana lor.A devenit spaima iepurasilor caci de fiecare data cand ne uitam la iepurasi se intindea sa prinda cate unul si daca vreun nefericit de iepuras avea inspiratia sa se lase prins cu mare greutate il scoteam din mainile lui Edi care il dragalea asa cum stie el :))Merge bine si are tendinta de a o lua mai repede uneori.Urca pante fara grija, are ceva probleme daca e la vale.Dar merge hotarat si daca atunci cand am plecat era inca nesigur acum exploreaza fara grija peste tot, merge sigur pe el si se catara pe tot ce prinde.Trebuie sa fiu foarte foarte atenta la el caci altfel imediat e undeva unde il paste un potential pericol.Stiu ca trebuie sa am incredere in el dar uneori se lanseaza in niste explorari de ma lasa fara respiratie.Si stiu ca e abia inceputul.Bifam cuvinte.Apa care uneori suna apa alteori este pa si alte ori este papa.Si imi da sticla cu apa sa ii dau sa bea.Chiar cere.Baba este tzitzi si avem mama si tata.Apoi exclamatia te te care inseamna uite dupa cate mi-am dat eu seama caci foloseste mereu te te  cand vrea sa imi arate ceva. Si eu cand ii arat ceva zic uite...Da drumul la lacrimi cand vrea ceva. Cu asta chiar m-a luat prin surprindere.Cumva a trecut peste etapa de bebe mic cand plangea daca ii era foame, som etc.Acum daca ii e foame se plimba pe langa mine si zice papapa.Daca ii e somn mi se urca in brate si se mufeaza si in cateva momente adoarme.Si daca vrea ceva si nu ii dai pe moment da instant drumul la lacrimi.Si daca iif aci vrerea se opreste la fel de rapid.Voi reveni cu completari :)) dar acum trebuie sa iesim in parc :).

4 comentarii:

  1. La multi ani! Sa cresti mare si frumos si sa faci cat mai multe progrese! Abia asteptam sa te vedem si evident sa o vezi pe Anastasia; caci nu degeaba ati fost colegi de salon :)

    Va imbratisam cu drag!
    Trio Mazareanu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur ca a fost totul bine si frumos! Asteptam si poze sa vedem cum a mai crescut flacaul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imbratisam trioMazareanu si abia asteptam sa ne vedem.Va pupam cu drag.
    @Alina: a crescut imediat adaugam si poze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca suptul asta mult a fost o combinatie de factori, cel mai important fiind schimbarea de mediu - la varsta asta sunt cei mai sensibili la schimbari si le place rutina la nebunie pentru ca stiu ce urmeaza, orice lucru nou ii streseaza. Edi e fericit pentru ca are acces la linistea data de sanul tau, e mare lucru, sa stii! (probabil ai remarcat si tu). Si intradevar, comoditatea data de "mancare&comfort" la purtator nu se compara cu nimic - iti spun eu, care am experimentat si varianta cu biberon (mama, cand imi aduc aminte de toata logistica aferenta, desi n-am sterilizat biberoanele niciodata, dar cum sa faci sa il tii rece, si cand sa il administrezi cum sa faci sa-l incalzesti, apoi sa-l speli, o distractie intreaga, daca mai si trebuia sterilizat ajungeam direct la balamuc) si varianta la san, care nu se poate compara, din nici un punct de vedere...
    Nu ma indoiam ca va veti distra la nebunie, Edi e super adaptabil si echilibrat, dupa cum am constatat, deci e genul de copil care ia partea buna din orice i se intampla - si va face voua viata mai usoara :-))))
    Asteptam cu nerabdare poze :-)

    RăspundețiȘtergere

comentarii