Lilypie Fourth Birthday tickers

sâmbătă, 14 mai 2011

Uau ce baiat mare am!

Tocmai a venit la mine din camera cealalta. Dormea, s-a trezit s-a dat jos din pat si a venit tacticos de-a busilea sa vada ce facem noi in camera cealalalta :D. Cred ca asta marcheaza o noua etapa :D. Nu-mi vine sa cred ca s-a dat singur jos din pat dar ma bucur :)).
Ieri a facut trei pasi singurel si nesustinut. E asa dragut. Parca merge pe barna.Vrea sa exploreze balconul insa nu mereu se incumeta sa treaca pragul. De obicei il trece dar nu tot timpul e in forma :d. Se plimba cu "trasurica" in care de obicei stau cuburile. Mai exact este plimbat si el sta turceste, ca un pasa in timp ce il plimba cineva :D. Da jos trasurica, se suie in ea si ne arata insistent cablul sa il tragem :)) nu sa stam asa degeaba!Cred ca va deveni din ce in ce mai distractiv!

6 comentarii:

  1. Sa te tii cand ii va da prin cap sa traga el de cablu si sa stati voi in trasurica :-))) sa te tii boierie atunci :-))))
    Pupici, ai baiat mare si tare frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) hehe mai am de lucru la HSM ca sa incap in trasurica :)).Multumim.Sunt topita dupa el trebuie sa recunosc :).Si eu care ziceam ca e plictisitor sa te mariti si sa faci copii (aveam 18 ani la momentul ala) acum apreciez la maxim fiecare moment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti tare - auzi, "plictisitor" :-))))) Mie mi se parea scary ca dracu', cum naiba sa fiu eu "doamna cutare", sau sa strige lumea dupa mine "tanti mama lui nelutzu"... mi se parea ca ar trebui sa ma schimb radical, sa devin o doamna din aia tzeapana si grasa si fara simtul umorului, atarnand de bratul consortului si pleznind din cand in cand un copil mai obraznic... Si acum, cand ma uit la copii si la noi si mi se umfla pipota, dupa care mai aud si de la consort "nu stiu cum faci, ca tot a fetita arati, rade lumea de tine cand te vede cu copii, zice ca-s fratii tai dupa cum te tavalesti cu ei prin nisip...", si realizez ca totul e chestie de optica, nu e dracu' chair asa de negru :-)))) ba dimpotriva, asta era vocatia mea dar mi-au trebuit ani buni sa o descopar :-))))
    Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  4. s-a dat jos din pat??!! Banuiesc ca nu din patutul lui... sau in orice caz, nu dintr-unul care trebuia escaladat... Noi inca nu am experimentat figura cu Maria care sa vina la noi cand se trezeste... chiar daca doarme in patul mare, se aseaza in fundulet si se joaca cu ce gaseste prin jur... Va invidiez! :P

    RăspundețiȘtergere
  5. @g.cojocaru: din patul mare.Noi dormim de fapt pe o canapea de la Ikea desfacuta.E ok si e joasa deci se poate da usor jos.In patutul lui nu il mai las deloc deoarece e din acela gen tarc de joaca si l-am prins escaladand plasele asa ca prefer patu mare :)).Oricum si pe mine m-a surprins total dar ce mi-a mai crescut inima :).
    @Simona: cam asa ma vedeam si eu cum zici tu d-aia mi se parea plictisitor.Adica ce atat de putin sa vrei de la viata? Doar sa te mariti si sa faci copii?Dar cariera, marita cariera?Hehe daca stiam ce inseamna un zambet de copil!
    Va pupam cu drag

    RăspundețiȘtergere
  6. Onixuta -mamicuta fiecare lucru la timpul lui si satisfactia pe masura!SI surprizele abia au inceput ...e minunat sa vezi cum cresc copii...

    RăspundețiȘtergere

comentarii