Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 10 mai 2011

HSM

Azi m-am dus cu frica la cantar. Eram convinsa ca cozonacii si pasca de la Paste plus tortuletul de ziua lui fiu-meu au lasat urme.Dar a fost de bine.Desigur fara rezultate spectaculoase ca sport a facut Mutu ca eu nu (bad bad bad girl zice si spatele meu) dar totusi erau -500g ceea ce e ok.Ca eu credeam ca va fi pe plus.Rezultatele Simonei m-au impresionat asa ca voi incerca sa strang oleaca surubul sa dau jos mai rapid ca deja m-am plictisit.De indata ce ma va ajuta si vremea sa stau mai mult pe afara va fi si mai bine :).
Trebuie sa fac sport,trebuie sa fac sport :)).Trebuie sa ma organizez mai eficient :).De cand am renuntat sa ma lupt cu morile de vant si sa incerc eu sa ii organizez pe altii mi-e mai bine.Si asta se vede si sunt sigura ca se va vedea si in continuare.
P.s.:Diana am primit slingul.Multumeeeeeeesc!

2 comentarii:

  1. Bravo! E de bine! Eu am lasat-o ceva mai moale, adica nu am dat pe langa deloc, dar am marit putin portiile de mancare ca sa incetinesc putin scaderea in greutate, pentru ca incep incet sa ma apropii de tinta, cand vreau sa ma mentin. Dar exact ca tine, nu prea am facut miscare in ultima vreme si mi-e rusine :-)
    Hai sa ne organizam impreuna, sa ne propunem sa ne miscam mai mult si mai eficient!
    Spor si succes in continuare! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo!! Eu cred ca este minunat ceea ce ai realizat. Te-ai pus in miscare, iar rezultatele oe care le doresti vor parea si ele! Bafta incontinuare!

    RăspundețiȘtergere

comentarii