Lilypie Fourth Birthday tickers

miercuri, 6 aprilie 2011

HSM VII

S-a mai dus un kg ceea ce mi-a ridicat moralul teribil tinand cont de faptul ca am mai calcat pe alaturi si ma asteptam sa se vada.Vad ca functioneaza zilele in care mananc doar fructe, legume si nuci sau seminte. Am mancat chiar bors de sfecla raw :)) (asa am gasit reteta) si a iesit chiar gustos.
Cu miscarea sunt inca la capitolul se poate si mult mai bine.Si trebuie sa se poata caci am ceva de alergat dupa baiatul meu vioi.
De indata ce pot voi porni la achizitionarea lotiunilor minune indicate de Diana! Si de asemenea saptamana viitoare imi fac programare la coafor :) caci nu se mai poate asa.
Doamnelor va doresc spor la slabit si o stare cat mai buna.
Ps.:Ieri dupamasa am dormit jumatate de ora profund si de doua nopti Edi doarme asa ca oboseala s-a diminiuat :).Plus ca am de gand sa incerc cura cu grau incoltit (metoda Simona) pentru a-mi asigura necesarul de energie.

2 comentarii:

  1. Bravo! 1Kg, WOW!!! Se simte pe tonul tau ca esti in forma mult mai buna ca acum o saptamana, ma bucur tare ca se vad si rezultatele! Tine-o tot asa, si tinem pumnii sa isi revina energia la nivele mai bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari, felicitari, felicitari! :) Simt optimism si asta nu e decat de bine! ;)
    La cat mai multe kg in minus!
    Pupam si tinem pumnii in continuare.
    Btw, legat de retete raw... am incercat si eu faimosul pateu de masline, dar nu prea ne-am dat in vand dupa el... in schimb pe Maria am serbat-o la 1 an cu tort raw, tocmai ca sa se poata bucura si ea in voie de tortul ei, si ala a fost un real succes. :D
    Despre ce lotiuni minune vorbesti??

    RăspundețiȘtergere

comentarii