Lilypie Fourth Birthday tickers

joi, 31 martie 2011

Oboseala + HSM

Lucrurile merg cat de cat.Am reusit si o sesiune de aerobic cu mingea mare si am descoperit niste muschi de care uitasem de multa vreme :)).Dar voi recidiva ca imi place. Cu mancarea hm...stau intr-un fel oarecare.Nu ma laud dar nici foarte grav nu e.Cu atitudineaaaaaaa e o problema.Caci sunt obosita fratilor.Sigur e astenia de primavara.Dar sunt obosita rau.Am citit o postare a Laurei (cea cu viata prin balonul roz) care scria despre faptul ca o vreme a incercat sa explice unor oameni cum sa isi traiasca viata, ca a incercat sa fie super mama etc etc si acum a ajuns la cu totul alte concluzii.M-a emotionat foarte tare postarea ei si mi-am dat seama ca si eu fac multe greseli asemanatoare.Ma agit sa le explic altora cum sa isi traiasca viata lor.Pai nu as face eu mai bine sa imi vad de viata mea?Sa ma gandesc la ale mele?Sa imi fac alegerile mele?
Dar ati ghicit actiunea asta nu e deloc usoara.Si da toate astea au pornit de la faptul ca sunt cumplit de obosita.Si ma gandeam daca eu care am ajutor si nu sunt singura si am doar un copil sunt asa de obosita cum s-or descurca frate femeile care au 2, 3 copii?Si am citit postarea lui Gabi si a Alinei si m-am cam speriat :)).Ma gandeam la mama, cum s-a descurcat cu noi doi :)).De acord Edi e un copil energic dar totusi e unul singur.Bine oboseala mea vine din mai multe cauze si una din ele e primavara.Incalzirea vremii, mutatul orei pe mine mereu ma ametesc.
Asa ca imi doresc sa ajung la coafor, sa ajung la H&M pentru niste haine caci in mod cert trebuie sa imi iau ceva haine si imi doresc sa ma gandesc mai mult ma mine si la ai mei si sa luam decizii doar in ceea ce ne priveste.Uau ce inteleapta devin de cand mamicesc.
Cel mai important lucru de cand mamicesc e ca mi s-au schimbat complet prioritatile.Si da copii te schimba.Si nu intelegi asta pana nu ai copii.Dar te schimba atat de frumos.Nu as schimba viata de acum cu cea dinainte de Edi.Singurul lucru pe care l-as adauga acum ar fi niste bani pentru a putea face tot ce ne dorim.Dar vom rezolva si aspectele financiare sunt sigura ca nu o sa stam o venicie in luna neagra :d financiar vorbind. Dar din punct de vedere al vietii un copil e o minune pe care nu sti sa o apreciezi decat atunci cand apare in viata ta.(azi clar am avut o dispozitie filozofica).
A, si daca cumva aveti chef de mers pe munte Rodna poate fi o optiune dupa cum veti putea citi aici.

4 comentarii:

  1. of... zau ca imi pare rau ca treceti prin aceasta etapa... Iti doresc din suflet sa o depasesti cat mai repede! Pupacim cu drag si empatie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinem pumnii sa treaca oboseala (si astenia, evident) - ajuta mult daca ai citit ce i-am comentat MarieiMirabela in legatura cu graul incoltit - face minuni la nivelul de enerige.
    Ah ce dor mi-e de mers pe munte, daca ai stii... Cred ca e printre singurele chestii de care mi-e dor din Romania, eu eram "muntzomana" (expresia colegilor mei de clasa) rau...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Simona:Si noi bifam muntele printre pasiunile fara de care greu ne descurcam.Dar am planuit deja o excursie de o zi cu Edi sa vedem daca va fi si el de acord :)).Am citit cu graul incoltit acum ma gandeam sa imi prepar :)) caci sigur ma simt obosita de la astenia de primavara.Va pupam
    @Gabi:Multumim de ganduri bune si noi transmitem la voi.Va pupam

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai fetito ! mergi inainte,optimist,bucura-te de viata si de MINUNEA de baiet si trece si oboseala si astenia ...vor veni sigur si momente mai usoare dar tot asa si unele dificile:
    O LUPTA-I VIATA ,DECI TE LUPTA
    CU DRAGOSTE DE EA CU DOR!
    TU ESTI O INVINGATOARE SCORPIOANCA MEA!

    RăspundețiȘtergere

comentarii