Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 19 aprilie 2011

HSM plus alte povestiri

Am reusit sa imi inchid blugii lejer. Parca stau ceva mai bine. Plus ca ma simt mai bine si mai plina de energie desi au fost doua saptamani mai dificile dar depasite cu succes. Pentru a pastra spiritul de HSM m-am vopsit. Ieeiiiiiiii arat uman nu mai seman cu o vrajitoare din poveste. Si ma rasfat cu trufa primita cadou de la hiphip la aniversarea de 1 an.
Anul trecut, pe cand se lansa hiphip eram avida de informatii despre purtatul bebelusilor. Cu scutecele textile nu ma vedeam atunci prietena (mi se parea tare complicat) dar intre timp lucrurile s-au schimbat radical. Si pe atunci inca mai credeam ca un copil nu iti schimba viata :)). Ce ma mai distrez acum cand vad femei insarcinate care isi creioneaza viitorul netinand cont de factorul surpriza :D.
Si uite asa am participat la aniversarea hiphip, am colindat parcurile cat am putut, am fost la un vernisaj (cu Edi cu tot evident) si am iesit la o cafea in formatie completa.
Si sa nu uit: draga MariaMirabela iti multumesc pentru postarile de anul trecut cu Degetica atunci cand nu voia sa stea nici in brate nici pe jos samd ca citindu-le acum am stiut ce sa fac cu Edi adica am taiat noi doi legumele stand pe jos in bucatarie si altele asemenea. Dar ce bine mi-a prins sa stiu ce sa fac!
In parc eu sunt aia de sta in genunchi pe tartan urmarind copilul care se joaca liber pe unde doreste.Desigur cand plecam din parc sunt rupta de oboseala dar cineva mic si tare tare drag e foarte foarte multumit asa ca putin imi pasa de ce crede lumea. Ideea e ca sunt o aparitie destul de exotica pentru ca Edi inca nu merge biped daar busileste si prefera asa decat mersul sustinut de manute.De fapt are zile si zile uneori vrea de manute alteori busileste. De obicei studiaza tot si printre cele mai interesante sunt suruburile. Ieri s-a urcat pe scarile de la tobogan, foarte incantat de ce face.Imi place cand face ceva nou e tare concentrat si incearca mai multe variante pana cand reuseste ce vrea. Este foarte tenace si nu se lasa pana nu reuseste singur.
Iar eu ma surprind ore intregi uitandu-ma la el cum creste si cum vede lumea si sunt fericita fericita fericita ca am aceasta sansa minunata.

2 comentarii:

  1. felicitari pentru rasfat si pentru scaderea in greutate!! S-o tii tot asa!!! ;)
    Ma bucur nespus pentru tonusul cu care te mandresti! ;) ... asa mai merge!!
    Pupacim cu drag si tinem pumnii in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru progres. eu ma simt putin abandonata in demersul hsm, astept actualizari :D

    RăspundețiȘtergere

comentarii