Lilypie Fourth Birthday tickers

sâmbătă, 19 februarie 2011

Diverse activitati


Somnic de amiaza :)

Uite mami rup fasii de servetel, uite ce interesant e!

Yumm ce buna e portocala; mami vrei si tu?














Si acum in timp ce postez asta Edisor fugareste telecomanda :). Ca a gasit-o singura si parasita si s-a gandit sa ii tina de urat. Nu pricepeam de ce mi se schimba programele la televizor.
E o adevarata incantare sa il vezi cum creste, cum face din ce in ce mai multe :). Nu-mi vine sa cred ca baietelul meu mic acum e deja toddler clar :)). Atat de repede trece timpul, si creste cu o viteza fantastica.
Intr-ale diversificarii stam destul de bine zic eu. Cred ca Edisor e in plin puseu de crestere caci mananca tot (trei mese) si suge de cateva ori sanatos.Evident se intampla ca acele cateva ori sa fie noaptea :)) asta dupa ce imi acordase o luna de miere cam de 3 saptamani in care nu s-a mai trezit decat dimineata la 6 sa suga. Eram chiar convinsa ca renunta la masa de noapte :)).
Inspirata de postarile aproape vegan raw ale Mariei Mirabela am pornit in explorarea blogului Inei si am gasit o reteta de tagliatele cu dovlecei si sos de rosii.Eu am transformat reteta si am facut-o cu sos pesto si a iesit super bun.Asta o spun eu care nu sunt tocmai raw :)). Dar aveam aseara in meniu legume si atunci am testat reteta si mi-a placut la nebunie.Si e atat de simpla :)).Razi dovlecelul pe o razatoare gen Borner (asa sa fie fasii ca tagliatelele) sau tai dovlecelul cu curatitorul de coaja in felii subtiri.Faci un sos pesto dupa placerea proprie si amesteci si gataaaaa.
In alta ordine de idei am pornit in mod cert lupta cu kilogramele caci nu se mai poate.E loc si de mai bine dar oricum de doua saptamani am facut o optiune serioasa :).Nu pot sa merg accelerat cu vreu regim caci alaptez dar incerc sa ma hranesc cat mai sanatos si cat mai variat.5 mese/zi, 3 principale compuse din legume+/-carne, telemea si 2 gustari - fructe.Asa cum am invatat de la Luiza Pirvu (sa-i dea Dumnezeu sanatate ca tare mult m-a ajutat si cand voi putea tine regim clar ma va ajuta din nou :)). Provocarea cea mai mare e sa nu mai scap in dulciuri. Daca mananc miere dimineata plus fructe la gustari sansele sa derapez in prajituri sunt minime. Daca ratez o masa de fructe brusc sansele de derapat in dulciuri sunt maaaaaaari de tot.Of. Si sa fac miscare pe langa alergatul dupa Edisor. Asta s-a concretizat acum 2 zile cand am reusit chiar 45 min aerobic. Daca reusesc si azi sunt tare. Asta asa pentru inceput. M-am bagat la slabit impreuna cu Diana si alte fete ca sa ne sustinem una pe alta :). Asa ca suntem pe drumul catre Hot sexy mama!

3 comentarii:

  1. :) Cu siguranta vei ajunge acolo! ;) Asteptam postarile de marti ca poate mai invatam cateceva retete sanatoase de la tine. ;)
    Piciul tau e incredibil de mare si frumos!!! :) Te invidiez pentru statul descult prin casa... noi locuim la parter si este ingrozitor de rece parchetul. Nici noi, adultii nu rezistam fara o soseta in picior...

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha retele sanatoase le inventez mai mult :)).De pe vremea regimului pe care l-am tinut cand aveam voie de exemplu legume si iaurt si la un moment dat mi s-a luat de legume la aburi cu iaurt, legume la cuptor cu iaurt samd si am cautat combinatii inedite.
    Din pdv al apartamentului iarna e foarte bine caci apartamentul e calduros.Dar e calduros si vara :)).Si eu ma bucur ca il mai pot lasa descult ca asa merge cel mai bine.
    A crescut piciul meu de nici mie nu imi vine sa cred:)

    RăspundețiȘtergere
  3. am vrut sa scriu retete dar nedormitul incepe sa isi spuna cuvantul (cred ca Edi e in puseu de crestere :D)

    RăspundețiȘtergere

comentarii