Lilypie Fourth Birthday tickers

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Din nou despre pediatra mea

Am pozat hartiuta pe care mi-a scris recomandarea sa ii dau fier :D.Ce zici Rox?
Si da, la cabinetul ei este graficul de greutate pentru sugari facut de nestle (culmea Edi nu se potriveste deloc cu graficul respectiv dar dupa graficele oms e super ok), pliante cu nestle si tot asa.
Oricum cu fierul vom alege solutia naturala adica sfecla, spanac atunci cand o aparea, ficat de pui cand om ajunge cu diversificarea acolo si tot asa.

7 comentarii:

  1. Pediatrul nostru este cat de cat ok,cel putin pana acum nu am avut experiente din astea.Ba chiar cand mi-a vorbit despre diversificare,a insistat pe ideea ca nu inlocuim nicio masa de lapte,ca laptele meu este de baza.Mi-a placut modul in care a pus problema.Iar Edi e mai mult decat ok,graficul ala e pentru sugari hraniti pe formula probabil.Pediatrul nostru ia in calcul greutatea cu care am adus fata acasa si la aia se raporteaza,nu la graficele firmelor de lapte.Pe aia mare o indopam cu formula si cereale si tot sub grafice era.Fiecare copil cu organismul lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate maxima in continuare,uitai sa va zic,ca asta e cea mai importanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tot asa diversific.Intre mesele de lapte.Nu vreau sa ii inlocuiesc fortat nici o masa.Pupam si sanatate va dorim si noi

    RăspundețiȘtergere
  4. @Onixa, nu am inteles de ce a prescris Fe?Preventiv?
    Halat cu inscriptia nestle pe buzunar avea?
    Pana de curand si graficele OMS erau dupa copiii hraniti cu lapte praf.

    RăspundețiȘtergere
  5. Evident ca avea si halat :D.Da i-a dat fier preventiv ca are deja 6 luni :D.I-a iesit fierul pe limita de jos asa cum ai zis tu.Dar e oki nu e bai.Pupam

    RăspundețiȘtergere
  6. Scumpica, despre fier si sursele lui poti citi aici http://www.medicina-naturista.ro/alimentatie/ce-stiti-despre-fier.html. Ca principiu e greu de compensat carenta doar din alimentatie (mai ales cand nu e diversificat complet). Indiferent de ce decizie iei, daca accepti un sfat, nu-i da copilului ficat din comert (decat daca e de la raionul bio).

    Felicitari pentru startul bun al diversificarii!

    Si inca o chestie, primul set de analize se face la un an in lipsa unor suspiciuni sau boli - asta si la stat si la particular. Pe Edi l-a intepat preventiv?

    Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. L-a intepat ca i s-a parut palid si a zis ca e anemic.Dar nu e.Are fierul in limite.Putin spre limita de jos dar normal pentru un copil alaptat exclusiv.Eh e in limitele bune d-aia nu as vrea sa suplimentez cu medicamente cand sunt sigura ca pe masura ce inaintam cu diversificarea va fi din ce in ce mai bine pentru el. :).Pupam back

    RăspundețiȘtergere

comentarii