Lilypie Fourth Birthday tickers

vineri, 5 noiembrie 2010

5 luni

Azi Edi implineste 5 luni. E foarte mobil, se rostogoleste, se rasuceste ar vrea sa mearga dar inca nu poate :)) dar el incearca. E tare dulce si cuceritor. Zambeste dulce cand ii place o domnisoara si uneori se rusineaza si se ascunde la pieptul meu. E vesel si binedispus, inca il mai doare burtica (sa nu credeti cartile care spun ca dureaza colicile 3 luni). Nu mai e asa de rau insa il mai supara in mod evident. A avut o perioada in care a mancat cam la 2 ore si ziua si noaptea. Dar a trecut.Am fost la munte si a dormit la greu. Acum a revenit la somnul lui obisnuit (de care nu ma plang). Apuca jucariile si le roade cu pasiune. Baleste si si-ar baga mana pana la cot in gura. Cum prinde mana mea cum duce la gura sa ii masez gingia.
A socializat cu o tanara domnita mai mica decat el cu 6 zile si au fost extrem de haiosi.
Luna asta am bifat evenimente: am fost impreuna la biserica la botezul domnisoarei cu care a socializat Edi. Am fost foarte mandra de el caci a stat super cuminte in manduca desi aveam emotii pentru momentele in care cei botezati vor incepe sa planga, insa nu a fost cazul. Am fost la Balan si ne-a placut tare mult.Incercam (daca ne permite vremea) sa mergem si pe munte (e o dorinta ascunsa a mea, apropos de postul precedent asta imi lipseste, mersul pe munte, insa stiu ca e doar temporar). Am participat la un concurs organizat de Stiri de bine si am castigat o sedinta de gimnastica la Kineto bebe (tare curioasa sunt cum o sa fie), am facut plimbari lungi, am fost cu metroul (deja cred ca Edisor s-a obisnuit in metrou). Daca ar fi locuri unde nu s-ar fuma chiar am iesi mai des dar de....in Bucuresti/Romania greu gasesti locuri unde nu se fumeaza.
Am inceput sa folosim exclusiv scutece textile.Sunt foarte incantata.Edi se simte bine iar eu am ce spala insa nu ma plang. Spal cam o zi da, o zi nu dar cel mai important e ca Edisor se simte bine.Sa vedem in timp cum va evolua insa sunt multumita.Avem deja aproape 2 saptamani de cand utilizam scutecele (multumim Adelle) si cel mai interesant a fost cum m-am acomodat eu cu ele :)) caci Edisor nu a avut nici o problema.
Traiesc cu aceeasi continuua bulversare: cum de trece atat de repede timpul?
La multi ani baiatul meu drag!
Later edit:Am uitat sa mentionez ca si-a dus piciorul la gura deci e clar ca a baut vadra de lapte :)).Eu as fi zis ca a baut mai mult decat atat la ritmul in care papa :)).

8 comentarii:

  1. La multi ani Edi! Ca ma bucur ca folositi exclusiv scutecele textile! Bravo mami!
    Nu ai de ce sa imi multumesti, meritul e al tau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani, flacau mare!
    In curand ne vom muta mai aproape de voi, o sa-ti povestesc, poate ne vedem mai des.
    Oricum asteptam mu,lti cu interes luna martie...
    Sanatate, Edi, si sa te vad la socializare cu Ilinca. Iti spun un secret, ea te place de cand erai in burtica, ti-a soptit ceva in IOR. Nimeni nu stie. Vom vedea mai tarziu. Poate o conving sa-mi spuna. Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi va pupam draga Georgi si sigur Edisor o place pe Ilinca :)).Astept povestile si aveti grija de voi.Onixa

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de urari! Le intoarcem inzecit. Noi suntem la a treia sedinta de baby gym si Ale e foarte incantat de miscare si socializare iar eu de progrese. Mai rau e ca ne da peste cap tot programul, dar la voi daca e in continuare alaptat exclusiv nu va fi un inconvenient.
    Va pupam si va asteptam cu impresii.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multe luni si multi ani!:)
    Te citesc cu placere. Am si eu un brotacel nascut tot pe 5 iunie anul acesta (si inca una de aproape 4 ani).

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim la fel si bine ai venit pe blogul meu.Sa traiasca brotaceii :) sa fie sanatosi.5 iunie a fost o zi profilica, eu am nascut la Filantropia si in seara aia au fost cam 10 nasteri :)).Numai bine va dorim.Ati inceput diversificarea?Onixa (nu stiu de ce nu pot posta comentariile decat anonime)

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari din nou,
    eu am nascut in Cantacuzino.Cat fost eu in travaliu au mai avut loc inca 3 nasteri naturale inafara de a mea si mai fusesera cateva de dimineata.Deci,da,o zi prolifica:)
    Diversificarea inca nu am inceput-o,voi scrie pe blog in curand ce si cum facem.Deocamdata Brotcel a mea nu vrea nimic altceva inafara de san,nici lingurita,nici cana,nici biberon,asa ca va fi o provocare sa o invat si cu alte gusturi.
    M-am logat cu contul cel nou,de pe Wordpress

    Numai bine va doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!
    ce fel de scutece folosesti?cumva econobum?
    danutza1210@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

comentarii