Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 26 octombrie 2010

La Balan

Am fost intr-o mica vacanta la bunicii de la Balan. A fost foarte frumos. Edi a dormit foarte bine si a mancat foarte bine (cam din doua in doua ore atat ziua cat si noaptea :))). As zice ca i-a placut la munte. Cand am ajuns a fost literlmente doborat de aerul curat. A adormit la 19,30, fara baita, fara nimic, si a dormit bustean pana a doua zi dimineata la 7 cand fireste a dat desteptarea tuturor :)). Bine, in timpul noptii a mai mancat insa Edisor mananca, asa, prin somn, nu se trezeste de tot decat in cazul in care nu gaseste tzitzi, altfel se mufeaza si doarme :).
Piatra nu am reusit sa o vedem decat de jos sau de pe dealul din fata ei caci vremea si conditiile de sus ne-au impiedicat sa urcam. A ramas pentru primavara viitoare. Drumul a fost super (multumim unchiu si matusa lu' Ediiiiii) Edisor s-a comportat exemplar. Se vede ca a mai crescut. A dormit mai mult pe drum, a fost cumintel si s-a comportat foarte bine desi drumul e lung (cam 6 ore cu masina si copil mic in masina :d).
Acum niste pozici:
Le-am dat trezirea si de data asta si uite ce interesati se uita toti la mine :D

He he ce interesant e pe aici :)


Nush ce punea mama in laptic dar dormeaaaaam.....

Hm, oare ce sa aleg?Ce greu e cand sunt asa multe!!!!

Mie mi-era somn si mamei ii ardea de poze :)

Ce interesant e cand scoate bunicul painea din cuptor

Yumyy

Ma pregateam de culcare, ca mie mi-era somnic tare

Ia uite ce interesant si tata are aceeasi palarie ca mama


Hm, asta o fi nas?

Tati crede ca ma pacaleste sa dorm :))))))))))



Costumasul asta e super, multumim Floraaa


Iar ma plimba mami pe dealuri.Ce-mi place :)


Prietena mea, Seky

Za piatra vazuta de pe dealul de vis a vis

Mama se juca si eu dormeam :)

Tata admirandu-si Bolovanul



In concluzie a fost frumos, ne dorim sa repetam actiunea la primavara si ne dorim sa mai mergem la munte si chiar sa urcam. Recunosc ca din viata dinainte de a fi mama imi lipseste enorm mersul pe munte. Dar vom lua masuri si in sensul asta :).
La 4 luni si jumatate Edi incearca din ce in ce mai mult sa se ridice direct in picioare. Se ridica in fundulet si sta putin pe urma isi doreste cu ardoare sa stea in picioare. Rade in hohote, a ras cand a vazut-o pe Seky facand tot felul de giumbuslucuri, zambeste dulce cand ii place o persoana, duce orice la gurita sa guste si sa mestece. Se intoarce pe toate partile, se rostogoleste intr-un fel foarte haios caci intai isi ridica fundul in sus si apoi se rostogoleste exact in directia in care tu ai fi zis ca nu se poate indrepta.
Creste baiatul meu si eu nu-mi dau seama cum trece timpul atat de repede.

2 comentarii:

  1. Ce poze frumoase, si ce pare a crescut Edi!
    Mi-ati facut pofta cu painea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa pai asa se comporta un baiat maree....mai ales fratele meu

    RăspundețiȘtergere

comentarii