Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 5 octombrie 2010

4 luni


Da. Au trecut 4 luni. Nici mie nu-mi vine sa cred. 4 luni de poveste si bucurie. Si oboseala e adevarat dar ce conteaza oboseala cand ai o minune langa tine? Cand noi doi ne iubim si ne minunam de cata iubire avem in noi pentru mogaldeata ce ne insenineaza diminetile cu zambetele lui?
Edi a implinit 4 luni si se rasuceste cu entuziasm de pe o parte pe alta, se prinde cu manutele de picioare, isi tine capul fara probleme, incearca sa se ridice in fund, se trage de marginea patului incercand sa se ridice si se si ridica putin :D dar nu il multumeste inca actiunea. Rade dimineata cand se trezeste, vorbeste bine bebeluseste :)) si e foarte multumit cand ii raspundem si povestim. Rade cand iubi se joaca cu el si ii face tot felul de mutrite. Se supara daca vede persoane brunete cu tenul foarte inchis. Cateodata se sperie si se ascunde la pieptul meu si eu ma simt puternica si il apar. E copilul meu, minunea mea si mi se rupe inima cand plange si sunt plina de fericire cand rade.
I-am facut (multumim mama) tortuletul de 4 luni si el l-a taiat :D. Si l-a si gustat din lapticul meu desigur :D. De mancat mananca laptic. Sunt in decursul puseului de crestere de 4 luni dar e ok. Se trezeste tot de doua ori pe noapte dar deja m-am obisnuit. Daca nu se trezeste el, ma trezesc eu inainte si astept cuminte sa se trezeasca sa ii dau sa pape. Eu zic ca a crescut frumos, la control vom merge saptamana viitoare si vom vedea si cantarul oficial. Luna asta am bifat si prima raceala. Nimic grav, niste mucisori care m-au facut sa il plimb o noapte in brate, in pozitie verticala. Din fericire a fost doar o noapte. Ne-am vindecat cu oscilococcinum si atmofsera de musetel in camera (lampa de aromoterapie cu ceai de musetele si a functionat foarte bine).
Am bifat si cateva ore departe de Edisor noaptea (am fost la o nunta timp de approx 3 ore). A fost ciudat caci tot timpul m-am gandit la Edi. Am dansat un pic si dupa vreo 2 ore deja stateam ca pe ghimpi.Dupa inca vreo ora am ajuns acasa caci simteam eu ca Edisor vrea tzitzi si asa era :D. S-a linistit la sanul meu si a adormit fericit.
In fiecare zi parca se intampla cate ceva. Face o intoarcere noua, se deplaseaza prin tarare pe spate, ma "striga' uneori doar ca sa ma faca atenta, rade in hohote, se agata cu mainile de papusile caruselului, baga manutele in gura si se scarpina pe gingii (poate ies dintisorii) roade tot, gusta tot ce prinde, mi-a trantit deja mancarea din farfurie, s-a intins sa guste din mancarea mea :)).I-am dat sa puna limbuta pe piersica si a facut "mmmmm". Dar mai asteptam pana diversificam caci avem doar 4 luni si lapticul e de baza.
Acu trebuie sa fug caci ma striga :)
















P.S: Si am primit un super sling cadou ce ne face viata mai usoara si mie si lui Edisor.Multumim din suflet Bogdan&Svetlana






2 comentarii:

  1. Sa va traiasca!
    Flacaul creste bine si frumos, sunt mandra de asa mami!
    Ma regasesc in povestioara ta, care m-a uns pe suflet.
    Si Ilinca trece printr-o perioada cu muci (frigoasa rau) si cu zana maselutelor care ne tot da tarcoale. Lasand la o parte aceste mici amanunte, e frumos, din ce in ce mai frumos.
    O sa vezi!
    Pupaturi intregului clan! (sper ca eu nu l-am speriat prea tare.... :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu nu ai vazut ca ti-a zambit pe urma.:)))Ieri in magazin era o doamna cu un par lung si negru si era cu spatele la el.Mama ce plansoare a tras 30 secunde pana s-a intors doamna sa vada ce se intampla :)) si s-a linistit ca prin farmec.Pupam si asteptam sa ne mai vedem in IOR (onixa)

    RăspundețiȘtergere

comentarii