Lilypie Fourth Birthday tickers

miercuri, 27 ianuarie 2010

Padina ianuarie 2010

Si facuram tura noastra traditionala de luna ianuarie: Padina.De data asta noi (eu si Janos) am venit motorizati cu ai nostri prieteni.Bebe e inca prea mic pentru a fi purtat prin vant si frig multe ore :)) si vremea se anuntase proasta. Din fericire vremea nu a fost proasta, ba mai mult decat atat le-a permis baietilor sa faca un traseu foarte frumos: Valea Horoabelor. Noi am stat ca fetele cuminti la cabana si singurul traseu pe care l-am facut a fost pana la Pestera :)). La cabana a fost fain, pacat ca peste noapte au aparut niste personaje pe care sper sa nu le mai reintalnesc prin muntii nostri care au baut de au rupt si pe urma au inceput sa grohaie si sa urle si sa se bata....de am adormit tarziu tarziu in noapte. Ideea e ca toata lumea bea si inteleg asta, dar de ce trebuie sa urli? De ce e musai sa faci scandal? Ma rog unii au niste idei de distractie mai in neconcordanta cu gusturile mele.
Dar per total a fost fain.O parte din grup a venit pe munte si au ajuns inghetati dar fericiti la cabana, i-am facut o surpriza blondului nostru prieten si vremea a fost absolut superba.E drept, duminica s-a stricat dar noi (cei motorizati) eram deja acasa la caldurica la acel moment.
Cam asta a fost aventura noastra in Padina :D.
 In Canion, Valea Horoabelor
La Schitul de la Pestera Ialomitei (aici visam eu sa ma marit dar IPS a dat dispozitie sa nu se mai faca nunti la manastiri asa ca aceasta varianta a cazut)





























Refugiul din saua Strunga :D

Un comentariu:

  1. a fost frumos, dar sa stii ca sambata nu am fost nici pe departe atat de inghetati pe cat am fost duminica... brrrrrrrrrr
    si ce vreme :(((((

    RăspundețiȘtergere

comentarii