Lilypie Fourth Birthday tickers

vineri, 12 martie 2010

Leapsa de la Abe

Am primit o leapsa de la Abelutza la care raspund cu intarziere.Deci 10 principii dupa care ma ghidez in viata...sa zicem intr-o ordine aleatoare ca ar fi asa:
1. Principiul ce tie nu-ti place altuia nu face: incerc sa nu fac altora clucruri are mie imi displac profund.Nu reusesc intotdeauna daaaar ma lupt sa ma tin de asta.
2. Principiul fa ce iti place in viata...Ar fi trist sa faci lucruri care sa nu te bucure deloc, sa nu te faca sa simti ca traiesti.
3. Principiul a gresi e omeneste....mai gresesc si eu si incerc sa inteleg ca toata lumea mai greseste si incerc de asemenea sa invat din greselile mele si sa incerc sa nu le mai repet.
4. Principiul ai reusit continua ai pierdut continua...Nu ma las descurajata de primul esec, ma refac si merg mai departe.
5. Merg pe ideea de a avea grija, sa nu crezi ca stii totul despre un subiect pentru ca exact atunci cand te crezi maestru viata iti dovedeste ca nu esti....
6. Cred ca daca vrei sa iti fie bine trebuie sa crezi cu putere ca iti va fi bine si usor usor vei depasi toate necazurile si neajunsurile.
7. Principiul decat sa iti para rau de ce nu ai facut mai bine sa iti para rau de ce ai facut :)) si aici pot spune ca am experimentat de toate si am ajuns singura la concluzia ce vreau pentru mine si cum vreau sa traiesc.
8. Principiul traieste azi ca si cum ar fi ultima zi a vietii tale...adica merita sa te bucuri de tot si toate azi si maine si mereu si merita sa te bucuri din tot sufletul de fiecare clipa frumoasa pe care o traiesti.De multe ori uitam sa ne bucuram de lucrurile simple, ne pierdem in detalii si nu mai savuram viata.
9. Principiul banii ii faci tu nu te fac ei pe tine.Daca tragi cumva cumva te descurci dar nu merita sa faci bani cu pretul sanatatii tale, al timpului liber samd.
10. Principiul libertatii si echilibrului....Adica incearca sa traiesti liber, sa te bucuri si sa respecti natura, sa nu fii constrans de bani, sefi etc.Sa ai un echilibru in toate sa nu faci prea mult in vreuna din directii ci sa faci din toate astfel incat sa poti avea din toate si sa te poti bucura de toate.
Si dau leapsa mai departe la Pisi :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentarii