Lilypie Fourth Birthday tickers

joi, 4 septembrie 2008

2 Mai






Dupa minunata tura la Lacul Rosu am pornit frumusel catre mare. Destinatia mea preferata pentru mare este 2 Mai. Cafeaua din Micul golf imi insenineaza diminetile si cafeaua aceea plus "decorul" ma linistesc si ma energineaza in acelasi timp. Eu oricum iubesc marea pur si simplu asa ca abia asteptam sa ajung. Am pornit vineri seara din statia Izvorul Oltului. Trenul era direct, Izvorul Oltului - Mangalia. Pe de-o parte e bine ca trenul e direct. Pe de alta parte fiind vorba de CFR si transpotul de calatori din Romania............e o experienta pe care nu mi-as dori sa o mai repet. Sincer. A fost groaznic. Teoretic trenul face 12 ore practic a facut 14 si a fost foarte cald si am ocolit si juma de tara cu trenu ca de asa e ruta. In fine am ajuns cu bine insa terminati de oboseala. Dar am ajuns la timp pentru a ne intalni cu ai mei parinti si sa o serbam pe Cristinica (la muuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cristinaaaaaaaaaaaaaaaa) care implinea o varsta onorabila (de fapt e foarte tanara:P). Prima zi a fost de acomodare si in ciuda eforturilor nostre seara am picat caci noaptea din tren si-a facut pe deplin efectul.Despre sederea la mare pot spune ca a fost frumoasa, vremea buna, marea linistita, am inotat cat am putut, am profitat de soare, de nisip, de inghetata de la Stela, cafeaua de la Calin, clatitele din Vama (nutritionista mea nu stie de clatite sssssssstttttt) si partea cea mai frumoasa e ca am fost cu iubitul meu la mare si ne-am intalnit cu foarte multi oameni foarte dragi cu care am petrecut o parte din timp. A fost frumos desi destul de scurt. Dar frumos. Mi-a lipsit partenerul de inot pentru ocolit digul da' poate la anu'. Si mi-ar fi placut sa fi putut petrece putin mai mult timp cu ai mei parinti.

Am plecat de la mare prin Ploiesti :)) ca de asa se intampla. Multumim pe aceasta cale vecinilor de cort care ne-au luat cu masina si ne-au lasat in Ploiesti. Am venit de la mare cu trenul cu care vin de obicei de la munte dar astea sunt detalii.

De data asta am impartit drumul spre munte in doua bucati. De fapt chiar in trei bucati caci de la mare ne-am oprit o noapte in Bucuresti, jumatate de zi la Balan si abia in dimineata urmatoare am ajuns in Rodna Veche.

Dar asta e o alta parte a povestii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentarii