Lilypie Fourth Birthday tickers

miercuri, 28 septembrie 2011

Ce poti face cu 10 lei?

Poti salva o viata.Povestea spusa foarte frumos o gasiti aici.Este cutremuratoare.
Lucrurile stau cam in felul urmator.Andreea este fiica colegei mele.Este o fata frumoasa, desteapta, foarte hotarata si decisa ca e cazul sa facem ceva pentru a schimba ceva caci daca stam cu mainile in san oricum nu se rezolva nimic.Cand stie ca are dreptate merge pana in panzele albe.Sa va dau un exemplu din felul ei de a fi?Era sa piarda trenul in Budapeste pentru ca a ajutat o femeie gravida careia i se facuse rau.Nu conta ca pierdea trenul si ca era singura intr-o tara straina a carei limba nu o vorbea, era mai important sa o ajute pe femeie.Asa e Andreea. Daca crede intr-o ideea atunci poti fi sigur ca ideea devine realitate. Acum are nevoie de ajutor. Mult ajutor.
Andreea te rog sa lupti asa cum numai tu stii sa o faci!Vei  reusi.Treaba ta e sa invingi boala.
Treaba noastra e sa o ajutam. Cat putem. Nu conteaza ca toti o ducem greum, ca e criza economica samd samd samd. Sunt sigura ca de 10 lei va puteti lipsi. O data, de doua ori ...aici e la latitudinea fiecaruia. Dar pentru Andreea banii astia pot face diferenta intre viata si moarte.
Am afltat de povestea ei intamplator. Nu intelegeam de ce mama ei nu da nici un semn de viata. ,Am presupus ca sunt plecati in concediu.Of Doamne ce bine ar fi fost sa fie asa. Si au venit stirile de la Antena 1 si cand l-am vazut pe tatal ei am crezut ca visez urat .Nu puteam sa concep ce aud. Pur si simplu mi se pare ireal. Andreea are un stil de viata sanatos. Mananca foarte atent, face miscare, incearca sa traiasca cat mai sanatos. Si ditnr-o data vestea cade ca trasnetul. Am inceput sa donez. O sa o fac de cate ori pot si voi incerca sa ajut cat pot.
Fetelor va rog sa ma ajutati sa preluati apelul de la Dragos Bucurenci. Andreea merita tot ajutorul nostru.Ea trebuie acum sa lupte cu boala.
Andreea suntem langa tine si te sustinem.Gandurile noastre bune se indreapta acum catre tine!Vei reusi!
Multumesc din suflet celor care ajuta!

4 comentarii:

comentarii