Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 8 martie 2011

HSM - saptamana III

Saptamana asta a fost bad bad bad.Am derapat de ziua bunicii mele (care btw a implinit 86 de ani!).Nu grav daaar am mancat dulce.Si iar am creeat dezechilibru. M-am redresat apoi dar na.Si tot nu am reusit sa reglez un program de sport.Clar sunt dezorganizata.Am zile si zile e adevarat.Dar saptamana asta parca am adunat multa oboseala (nush de unde :)). De saptamana asta o sa incerc sa mananc de doua ori pe saptamana vegan.Sa vedem daca reusesc.Asta inseamna ca dimineata la micul dejun sa nu mananc paine ceea ce ar fi o noutate pentru mine.O sa incerc sa vedem ce iese.
In rest o sa imi structurez un program de sport combinat caci ma doare rau spatele mai ales cand trec 3 zile nu fac gimnastica.
Deci pentru saptamana viitoare imi propun sport si doua zile pe saptamana vegan.Sa vedem.
Fetelor spor la slabit va doresc!
P.s.:am decis ca nu ma mai cantaresc decat o data pe luna :D.

5 comentarii:

  1. In primul rand, La Multi Ani cu sanatate si o batranete cat mai usoara bunicii tale. :)
    ... se pare ca derapajele in dulciuri sunt punctul nostru comun din aceasta saptamana. :)) Oricum e tare bine ca te-ai redresat. Eu abia astept sa se nasca Ghita si sa putem pleca (fara el) la plimbare cu bicicletele. Eu deja mi-am cumparat-o de anul trecut iar acum prospectez piata pentru bicicleta pentru Sorin si scaun pentru Maria. ... sunt destul de delasatoare la capitolul sport, insa in aer liber nu prea refuz miscarea, asa ca pentru mine aceasta este varianta ideala.
    Iti doresc o saptamana usoara in care sa reusesti sa bifezi absolut tot ce ti-ai propus. :)
    Pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atata vreme cat iti dai seama unde ai gresit, lucrul e pe jumatate reparat (am folosit cuvantul "gresit" ca pe un eufemism, nu te judeca nimeni, cu atat mai putin eu). Ma inspir de la tine si iau energie pozitiva. Ca sa-ti dau si tie energie pozitiva inapoi uite: in weekend am sarbatorit ziua lui Robbie de 4 ani. Am avut trei torturi (dintre care unul e favoritul meu, ciocolata cu fudge, iar altul cheesecake cu fructe), la care s-a mai adaugat un coffee cake Jaime Oliver, facut de o prietena si inca o tava de cremes (cremsnit/crempita sau alte nume, depinde de zona tarii de unde provii) adus de alta prietena. Plus o mie de salate cu maioneze si alte bunatati. Nu m-am atins de nimic, nici macar n-am lins cutitul cand taiam tort la invitati, pe bune! Si ma simt extraordinar, mi-a revenit "will-power"-ul cu care ma mandream mai demult... Deci, se poate!
    La Multi Ani, de 8 Martie, numai fericire si success la HSM :-)))) Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca a fost ceva in aer saptamana asta. Asta, sau e un prag ceva, la 2-3 saptamani, cand intram in sevraj. Of, tine-te tare si tine-ma si pe mine, ca si eu am luat-o razna :((

    RăspundețiȘtergere
  4. @Simona: multumesc.Asa e.Stiu senzatiile ca asa am patit si eu la primul regim.Deci tineam regim de 4 zile si a fost ziua lui iubi si i-am facut tort de ciocolata fara sa gust si nici cand l-am taiat nu am gustat:).Acum nu stiu de ce nu mai reusesc asa performanta dar imi va iesi stiu sigur asta :).
    @Diana: Hai tu Diana hai tu Diana!nu te lasa!
    @Gabi:Multumim de urari si tu nu-ti face griji ca o sa fie bine.Daca esti putin atenta nu o sa iei mult in greutate.
    @All: Pupam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai tu Onica !!!!!!!!!!!!!!!! Sigur reusesti ca esti fata ambitioasa ! Sa fii sanatoasa si voioasa si sa reusesti! Iti tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere

comentarii