Lilypie Fourth Birthday tickers

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Mami, tati ma auziti?

Asa se numeste cartea pe care am citit-o indrumata de postul Danei. Este o carte scrisa de Jaques Salome si cum mama a fost ieri la targul de carte, am profitat si am rugat-o sa mi-o cumpere. Ei bine, nu mi-a parut rau deloc. Salome are o abodare deosebita privind comunicarea. Deosebit de importanta comunicare pe care multi nu o iau in serios. Mi-a placut foarte mult cartea si m-a facut sa ma gandesc. Si asta e doar inceputul. Cartea o recomand cu caldura nu numai mamicilor ci tuturor pentru ca e deosebit de interesanta. Salome se refera aici la modul de comunicare al copiilor dar asta inseamna inclusiv felul in care comunicai tu cu parintii tai.Si de aici poti afla o multime de lucruri. Cumva parca mi-a deschis un drum nou, foarte interesant si totodata necunoscut. "Mamicitul" iti deschide o lume complet noua si de care nu aveai habar. Si eu care credeam ca viata mea e plina. Ha. Habar nu aveam eu!

4 comentarii:

  1. buna,
    citesc ce scrii si ma amuz teribil..nu-s mamica..insa citind la tine..parca as vrea...faci chestiile serios dar le prezinti haios..asta cred ca e secretul..te stiu de mai demult insa..de cand ai devenit mamica emani o lumina si iubire pe care ti-o citesc in ochi.. te pup..te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)Multumesc multumesc.Imi prieste rolul de mamica si ma bucur din plin de toate :).Onixa

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea, imi este foarte dor de tine! citesc blogul tau si ma bucur sa stiu ca esti implinita, fericita! as vrea sa reusim sa ne vedem cumva. acum sunt in barcelona dar ma intorc duminica. pupici tie si pe nasuc lui edi! :) coditza :P

    RăspundețiȘtergere
  4. draga mea te asteptam pe la noi cand te intorci si adu' si o bucatica de Barcelona :).Te pupam

    RăspundețiȘtergere

comentarii