Lilypie Fourth Birthday tickers

duminică, 10 octombrie 2010

Ce poti face cu MANDUCA

Poti sa te plimbi la malul marii, poti sa urci pe munte, poti sa iesi la plimbare in parc saaaaaaaaau poti sa faci sarmale. Am citit o postare pe blogul Adellei scrisa de Didinuska. Si m-am amuzat cand am vazut ce scria pentru ca si eu am patit la fel. Am vazut prima oara manduca atunci cand eram gravida. Si m-am uitat cu jind la ea pentru ca eram constiena ca nu o pot proba. Dupa ce am nascut a fost foarte cald. Extrem de cald. Ca de am nascut vara (nu ca m-as plange). Am luat Manduca cand Edi avea aproape doua luni. Eram super fericita.Am desfacut emotionata pachetul si am inceput sa ma uit cum e cu cataramele, cum se foloseste pentru un bebe asa mic si tot asa.Am reusit sa il pun pe Edi in manduca folosind la acel moment chilotelul reductor.Edi a transpirat un pic (il purta iubi si iubi a transpirat oleaca prin urmare si Edi).Dar desi afara erau 35 grade (fusese o zi din aia caniculara si noi ieseam spre seara) spatele lui Edi a ramas complet netranspirat.Si la mare a fost perfecta Manduca ne-a purtat copilul pe malul marii si am atras privirile (in general admirative) ale tuturor. Ba chiar un copilas ne-a zis ca ducem bebelusul in ....pungaaaa :))))))))).
Am inceput sa port manduca si prin casa (atunci cand nu port slingul).Si e bine caci pot face o multime de chestii.Ideea e ca e foarte buna pentru purtat mult timp.Am reusit chiar sa facem sarmale impreuna moment in care Edisor a adormit (obosit de cate sarmale facuseam pana atunci).
Una peste alta sunt fan.Si recomand Manduca.Nu stiu cum e Ergo de exemplu insa eu port Manduca cu bretelele incrucisate la spate si asa imi e cel mai comod.O pot pune singura si o pot scoate usor sa il scot repede pe Edisor la nevoie.
Sper ca Manduca sa ne plimbe si pe munte saptamana viitoare cand planuim o excursie la Balan city si sper din tot sufletul sa prindem vreme buna astfel incat sa putem urca sa revad piatra mea draga.
Si pentru exemplificare poza cu sarmalele.Si o da imi doresc ca intr-o postare din viitorul foarte apropiat sa fie o poza cu noi 4 (eu, iubi, Edi si manduca) pe munte :).

4 comentarii:

  1. OO, deci plecati la munte, bravo, ma bucur mult! Va tin pumnii sa iasa asa cum va doriti.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adelle: Asa speram, momentan ne luptam cu febra.Va pupam cu drag si ne este dor de voi. Onixa

    RăspundețiȘtergere
  3. Offf, am vazut acum ca aveti probleme de la vaccin. O sa treaca si asta... va tin pumnii! Ma bucur mult ca inca nu diversificati, o sa aiba o viata intreaga de solide. :)

    sanatate! si noua ne e dor de voi!

    RăspundețiȘtergere
  4. @adelle: au trecut reactiile la vaccin.despre diversificare avem timp sa discutam ca iar am o lista de intrebari pt tine.Am facut reclama la manduca si hiphip:ieri alaptam in manduca si o doamna mai in varsta si-a dat seama ce faceam (ca eram discreta ca am un poncho care merge peste noi doi) si m-a oprit (eu mergeam ca eram in auchan) si m-a rugat sa ii spun de unde am luat minunea de port bebe si s-a uitat la manduca si i-a placut.Avea o nepoata cam de varsta lui Edi :).Asta a facut sa imi creasca inima privind purtarea copiilor si alaptatul in pulbic.Onixa

    RăspundețiȘtergere

comentarii