Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 6 mai 2008

Varii poze






A fost 1 Mai. A fost bine desi excursia a inceput cat se poate de prost, intrucat mi-a fost groaznic de rau dupa o masa copioasa de Pasti. Noroc cu ceaiurile pregatite de iubi si de somnul din ziua de luni ca altfel nu cred ca eram apta de nimic. Dar de marti incolo a fost superb. Am prins si ceva vreme buna, am fost si plouati, am avut parte si de turisti ...ma rog mult spus turisti, foarte galagiosi si care nu respecta deloc muntele. Dar au fost si copii care stiu ce inseamna munte si il respecta cu adevarat.Si am descoperit comanda macro pe aparatu meu foto si am facut niste poze faine. Am vizitat din nou canionul si am mai descoperit o data parte din misterele bolovanului. Au venit in vizita niste prieteni buni si am reusit sa stam de povesti si sa ne simtim bine impreuna. Si la intoarcere am venit pe RucarBran si mi-a placut drumul.
A fost fain, plin de iubire, pana si ploaia a fost romantica, cu parfum de cafea si cantec de lemne ce trosnesc in soba.

Un comentariu:

  1. Salutare ... hoinaream si eu pe google cautand versurile de la melodia "Daca n-ai amintiri" si scriu eu acolo "Daca n-ai dormit o noapte sus pe munte langa foc"... si peste ce dau ... peste blogul tau ... De ce scriu acest mesaj? Pentru ca l-am vazut in pozele tale pe Ionci (iertare dar nu stiu cum se scrie in ungureste). Iubesc Hasmasul iar Cabana Piatra Singuratica este cel mai frumos loc in care am fost vreodata la munte. Am fost in multe locuri dar niciunde nu ma simt asa de bine. Am fost prima data acolo in ocombrie 2007 si apoi de revelion. Cred ca il cunosti pe Pintea (Costin)... el m-a dus acolo si îi sunt recunoscator toata viata. Am urcat cu Zsolt (...) pe Piatra Singuratica, am fost pe Varful Hasmas, am petrecut niste momente deosebite acolo. Te-am vazut si pe tine cel putin o data. Frumos blog-ul ;) Numai bine si ...carari cu soare

    RăspundețiȘtergere

comentarii