Lilypie Fourth Birthday tickers

marți, 26 iulie 2011

Stie cineva

O reteta care sa imi spuna cum sa nu ma mai enervez cand puiul meu face ceva ce l-am rugat de 5 milioane de ori sa nu faca?
De unde pot sa cumpar ceva rabdare?
Lasand gluma la o parte constat ca pe masura ce gradul de oboseala avanseaza rabdarea mea e din ce in ce mai putina.Si habar nu am cum sa fac sa ma odihnesc pentru ca al meu pui doarme cand mie nu mi-e somn si cand se trezeste el plin de energie eu as dorrrrrmiiiiiiiiii.In fine trebuie cumva sa ne sincronizam caci altfel nu ma vad bine :)).
Azi ne-am jucat in parc.A fost frumos.Edi iubeste o fetita mica. Mereu se duce sa o mangaie. Desigur trebuie sa ii temperez elanul ca mangaierile lui nu sunt mereu "duioase".Dar se uita asa frumos la bebelusa incat te emotioneaza. Am observat eu ca daca vede copilasi mai mici sau de o varsta cu el se duce la ei, ba ieri s-a dus la o fetita si i-a scos foarte hotarat suzeta din gura. Noroc ca fetita nu a protestat. Daca sunt copilasi mai mari si vin spre el fuge de sar scantei si se opreste la mine in brate :)).E tare dulce.
Vine si ma ia in brate si zice "mamamamama".Si atunci trebuie sa il iau in brate :)).Ne jucam noi doi si ne fugarim.Cand vrea sa imi atraga atentia face prostioare.Si desigur nu ma lasa la calculator.Deloc.Imi fura mouse-ul trage de cabluri orice numai sa nu mai stau la computer.Cum ma ridic am un baietel cuminte foc.Daca ma asez la computer :)) deja imi face ordine in sifonier.Acum mai nou suteste cate o bluza din sifonierul meu cu care apoi lustruieste parchetul :)).
Fac eu ce fac si tot numai despre Edi vorbesc.Ce sa fac imi place meseria de mamica. Desigur as aprecia si niste somn neintrerupt dar va veni cu siguranta si momentul acela.

6 comentarii:

  1. of, ce rau imi pare ca treci printr-o astfel de perioada... :( As vrea sa te ajut/incurajez cumva, dar nu prea am cum. Tot ce iti pot spune este sa faci ceva sa te sincronizezi mai repede cu el, ca altfel nu te vad bine... :)
    Va pupacesc cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt grele perioadele in care copiii cer atentie maxima si nu reusim sa ne sincronizam cu ei la somn (stiu din experienta, uneori cu doi e si mai greu sa te sincronizezi, trec si eu acum printr-o perioada de oboseala maxima cand imi sterg cearcanele de pe burta...). Dar faci bine ce faci, gandeste-te ca nu tine o vesnicie, va veni vremea cand n-o sa mai stii din nou ce sa faci cu atata timp liber :-))) (e drept, mai incolo, dar va veni). Pana atunci, chiar daca inseamna sa neglijezi alte aspecte, da-i mai multa atentie lui Edi, cata cere, vei vedea ca rezultatele le primesti inapoi insutit :-))) Eu intuiesc ca asta e un moment important in viata unui copil care abia descopera lumea, cand are nevoie de un spectator constant care sa fie langa el si cu care sa impartaseasca descoperirile lui - intuiesc ca acei copii categorisiti drept "rai" sau "neascultatori" sunt cei care n-au primit atentia la momentul cuvenit si recurg la mici pocinoage pentru a atrage atentia, daca nu le bagi in seama si nu remediezi problema, cele mici se vor face mai mari, pana iti dai seama ca ai cam scapat trenul si copilului nu-i mai pasa prea mult daca il bagi in seama sau nu - greseala parinteasca fundamentala... Parerea mea, evident :-)))
    Pupam Edisor!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Simona ai dreptate asa si fac in majoritatea timpului :)) da uneori mai scap....noroc ca revin repede.Asa e cred ca trece printr-o perioda in care se intampla multe schimbari plus a fost si boala.Sa stii ca nu reusesc sa comentez la tine pe blog deloc.Nush ce are blogger.Va pupam
    @Gabi: Tu sa te faci bine repede repede sigur imi trece oboseala:)
    Onixa (da ati ghicit nici la mine pe blog nu ma lasa sa comentez altfel decat anonim)

    RăspundețiȘtergere
  4. Onixa, umbla la cookies, si eu am patit odata, dar am rezolvat cu varianta "accept all cookies" - cred ca au facut cei de la blogger ceva schimbari :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. ehe, nici noi nu suntem straine de aceasta situatie,insa la noi Anastasia ne ia pe rand, cand cu mami, cand cu tati. Avem un pic de noroc ca ea merge la cresa, dar seara ne ia de buni si aici tre sa intervina rabdarea (distractie :P, ca nu prea se gaseste de cumparat)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuza-ma, poate nu trebuie sa ma bag dar cred ca oboseala profunda din care nu reusesti sa mai iesi poate sa fie determinata de perioada prelungita de alaptare.
    Edi a supt de la tine tot ce se putea, incepand cu colesterolul si terminand cu mineralele si vitaminele. Nu reusesti sa pui la loc ceeace ai bagat in Edi. Este simplu sa-ti faci cateva analize medicale ca sa constati ca "te-a golit" iar oboseala deja nu mai este cauzata de lipsa sincronizarii somnului tau cu al lui Edi.
    Recunosc si ca imi este mai usor sa-ti spun asta sub eticheta anonima dar o spun cu toata dragostea. Iarta-ma daca am gresit...

    RăspundețiȘtergere

comentarii